Strona główna  |  Wydawnictwo  |  Wydania cyfrowe  |  Kontakt  |  Reklama
Najnowszy numer »

 
Aktualności

»

.

promocja


JAK ZORGANIZOWAĆ SPOTKANIE ZE SMAKIEM?


Można na ten temat mieć różne zdanie, jednak my wiemy, że posiłki smaczne i pięknie podane mają kluczowy wpływ na sukces każdego spotkania. To dlatego opracowaliśmy listę pięciu ekscytujących trendów kulinarnych.




Od niepokornych przekąsek street food, przez odświeżoną klasykę z babcinego kredensu i fantazyjne trendy vege, po małe przyjemności dla ciała i duszy... Te wysmakowane style dodadzą świeżości każdemu wydarzeniu zorganizowanemu w hotelach Radisson Blu.

W KTÓRYM Z NICH ZORGANIZUJESZ SWOJE SPOTKANIE? 

 




NOWY W RODZINIE

RADISSON BLU RESORT, ŚWINOUJŚCIE 

Konferencja na 1000 osób w największej sali na Pomorzu, czy kameralne spotkanie w jednym z najciekawszych miejsc u wybrzeży Bałtyku? Nowy ultranowoczesny Radisson Blu Resort Świnoujście spełni Twoje wymagania.
 








.

2017-09-07 11:30:00

powrót

Dołącz do dyskusji na stronie

»

Komentarz:
Text:
Podpis:
Nazwa:
WWW:

Wysłanie komentarza oznacza ze zgadzam się na regulamin.
Dołącz do dyskusji na FB

»

 
.

»

Ludzie branży

»

Personalnie... 
Iwona Głuchowska 

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu, Cluster Warsaw w Radisson Hotel Group.

 

O sobie: 

Od maja 2022 r. jest Dyrektorem Sprzedaży i Marketingu, Cluster Warsaw w Radisson Hotel Group  Wcześniej pracowała jako Director of Cluster Sales Leisure and MICE – Holiday Inn Gdańsk, Holiday Inn Warsaw, Intercontinental Warsaw, Holiday Inn Champion; Director of Sales – Holiday Inn Warsaw City. Kierowała też sprzedażą w Airport Hotel Okęcie****, Scandic AG**** – Warsaw i w Orbis SA w Warszawie. Ukończyła Wyższą Szkołę Ekonomiczną w Warszawie. Przykłada dużą wagę do zachowania równowagi między pracą a życiem prywatnym. Jej hobby to aranżacja zieleni w ogrodzie, przede wszystkim kwiaty. Książka, to najchętniej fantasy, ale największą sympatią darzy swojego psa i dwa koty.

.

»

Newsletter

»

Zamów newsletter