Strona główna  |  Wydania cyfrowe  |  Reklama  |  Kontakt

 
Aktualności

»


PERSONALIA

Awans w hotelu Polonia Palace w Warszawie


Małgorzata Bryszewska została kierownikiem działu gastronomii w Polonia Palace. Związana jest ze stołecznym hotelem od 2009 r. Przeszła całą ścieżkę w gastronomii – od kelnerki śniadaniowej, obsługi gości w restauracji, barze i podczas eventów, aż po kierownika baru. Nadzorowała także otwarcie hotelu po pandemii.
W nowej roli będzie odpowiedzialna za kompleksowe, operacyjne zarządzanie gastronomią – współpracę z kuchnią, działami MICE i sprzedaży, a także za nadzór nad standardami obsługi i tworzenie oferty kulinarnej hotelu. Małgorzata uwielbia podróże i aktywnie spędza czas na poznawaniu nowych miejsc.

2025-06-04 12:17:00

powrót

Dołącz do dyskusji na stronie

»

Komentarz:
Text:
Podpis:
Nazwa:
WWW:

Wysłanie komentarza oznacza ze zgadzam się na regulamin.
Dołącz do dyskusji na FB

»

 
Wydarzenia

»


Ludzie branży

»

Angelika Ziemianin-Jarnot

dyrektorka Grand Hotelu Łódź 

Zawodowo: Doświadczona specjalistka branży hotelarskiej z tytułem magistra zarządzania hotelami, zdobytym w Polsce i Francji. Od 2016 r. pracuje w Likus H&R, zajmując kierownicze stanowiska w hotelach we Wrocławiu, Warszawie oraz Łodzi. Obecnie  pełni funkcję dyrektorki pierwszego
5-gwiazdkowego hotelu 
w Łodzi – Grand Hotelu Łódź.

Prywatnie: Uwielbia organizować imprezy rodzinne, podróżować i odkrywać nowe smaki. W wolnym czasie sięga po dobrą książkę i spędza czas z bliskimi. Pasjonują ją piękne wnętrza oraz gościnność.

Obserwuj nas w mediach społecznościowych

»


        
Napisz do nas

»

Newsletter

»

Zamów newsletter