Strona główna  |  Wydania cyfrowe  |  Reklama  |  Kontakt

 
Aktualności

»


CATERING

Mazurkas Catering 360° partnerem koktajlu w Teatrze Wielkim

Mazurkas Catering 360° w ramach współpracy z Teatrem Wielkim - Operą Narodową zapewnił obsługę koktajlu po polskiej prapremierze baletu „Prometeusz” w choreografii Krzysztofa Pastora. Wydarzenie miało miejsce 18 czerwca 2025 r.

Balet „Prometeusz” to dwuczęściowe dzieło, które łączy muzykę Philipa Glassa (Symphony No. 11 i Mad Rush) oraz Requiem d-moll W. A. Mozarta było współczesną interpretacją mitu o Prometeuszu – symbolu odwagi, postępu i odpowiedzialności. Całość tworzy poetycką i symboliczną wizję mitu o tytanie, który ukradł bogom ogień by pobudzić ludzkość do postępu.

- Jesteśmy niezwykle dumni, że Teatr Wielki-Opera Narodowa po raz kolejny obdarzył nas zaufaniem - mówi Katarzyna Lewandowska, Kierownik Działu Sprzedaży Cateringu Mazurkas 360°. - Możliwość współpracy przy tak prestiżowych wydarzeniach to dla nas zaszczyt. Nasze motto „Biznes i sztuka” idealnie oddaje sens tego typu partnerstw. Łączymy najwyższe standardy obsługi z pasją do kultury i sztuki - dodaje.

Na ten wieczór Szefowie Kuchni Mazurkas Catering 360° – Bracia Budnik – tegoroczni zdobywcy nagrody Człowiek Roku MeetingPlanner.pl w kategorii „Catering i Gastronomia” w konkursie MP Power Awards 2024, przygotowali autorskie menu koktajlowe, łączące klasyczne smaki z nowoczesną formą. Każdy detal serwisu został dopracowany tak, aby dopełniać wyjątkową atmosferę wieczoru.

Poza obsługą wydarzeń firmowych i eventów biznesowych, Mazurkas Catering 360° od lat wspiera wydarzenia o wartości artystycznej i kulturalnej, oferując najwyższy poziom oprawy cateringowej podczas premier, koncertów i uroczystych gal.

2025-07-01 11:25:00

powrót

Dołącz do dyskusji na stronie

»

Komentarz:
Text:
Podpis:
Nazwa:
WWW:

Wysłanie komentarza oznacza ze zgadzam się na regulamin.
Dołącz do dyskusji na FB

»

 
Wydarzenia

»





Ludzie branży

»

Przemysław Konieczyński

Dyrektor Generalny Highline Warsaw 

Zawodowo: Ekspert branży hotelarskiej
i turystycznej z ponad 20-letnim doświadczeniem, absolwent Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku. Swoją wiedzę i praktykę zdobywał zarówno w Polsce, jak i za granicą, współpracując z wiodącymi markami hotelowymi, takimi jak Hilton, Accor czy Radisson Hotel Group. Specjalizuje się w tworzeniu wyjątkowych doświadczeń w sektorze MICE, hospitality i turystyki miejskiej, stawiając na innowacje, jakość
i unikalny charakter tworzonych miejsc.

Prywatnie: Pasjonat piłki nożnej – zarówno na ekranie, jak i na trybunach. Chętnie dzieli tę pasję z dziećmi, kibicując wspólnie ulubionym drużynom. Uwielbia podróże, zwiedzanie miast i odkrywanie ich przez pryzmat architektury i lokalnej kuchni. Od niedawna zafascynowany również światem wysokich budynków – ich symboliką, skalą i energią, jaką potrafią w sobie nieść. To właśnie z tej pasji narodził się nowy zawodowy rozdział związany z projektem Highline Warsaw.


Obserwuj nas w mediach społecznościowych

»


        
Napisz do nas

»

Newsletter

»

Zamów newsletter